Linkovi

Lady Antebellum postiže nove uspjehe albumom Own The Night


Lady Antebellum postiže nove uspjehe albumom Own The Night
Lady Antebellum postiže nove uspjehe albumom Own The Night

Članovi sastava kažu da su danas sigurno medjusobno bolje usklađeni nego ikad prije, kako glazbeno tako i osobno, te da se to osjeća i na albumu

Prije samo pet godina sastav Lady Antebellum je nastupao u malim klubovima u Nashvilleu. Nakon tri albuma koji su se popeli na vrh top lista taj je country trio postao slavan u cijelom svijetu. Najnoviji album sastava Lady Antebellum naslovljen je Own The Night.

Sastav Lady Antebellum se nedavno popeo na prvo mjesto country top liste sa skladbom Just A Kiss, koji je takodjer debitirao na broju 7 top 100 liste magazina Billboard, njihov najbolji rezultat do sada.

Tijekom prvog tjedna u prodaji njihov novi album Own The Night premašio je očekivanja sa 347 tisuća prodanih primjeraka, popevši se na prvo mjesto top lista albuma. Prošli album sastava Lady Antebellum, Need You Now, bio je drugi najprodavaniji album tijekom 2010-te. Naslovna skladba s tog albuma, dobila je nagradu Grammy i prodala se u cak pet milijuna primjeraka.

Na njihovom novom albumu članovi sastava su napisali ili supotpisali 10 od 12 skladbi. Član sastava Dave Haywood kaže da su danas sigurno medjusobno bolje usklađeni nego ikad prije, kako glazbeno tako i osobno, te da album Own The Night doživljavaju kao postignuće i kao sastava ali i kao grupe prijatelja.

Članovi sastava Lady Antebellum Charles Kelley, Hillary Scott i Dave Haywood koriste socijalne medije da bi održali jaku povezanost sa svojim poklonicima. Facebook stranica sastava ima preko pet i pol milijuna sljedbenika, a svaki od članova sastava ima skoro pola milijuna sljedbenika na Twitteru. Takodjer sastav Lady Antebellum pruža priliku pratiti njihove profesionalne i privatne živote putem niza video snimaka koji se objavljuju svake srijede, na internetskoj stranici sastava, kao i na web stranicama YouTube, Facebook, i Twitter.

G. 2009-te, sastav Lady Antebellum je, nakon šest uzastopnih pobjeda, prekinuo rekordni pobjednički niz sastava Rascall Flatts i preoteo im naslov najboljeg country sastava po izboru udruge country glazbe. 2010-te ponovo su pobijedili, a nominirani su i ove godine.

Dva dana nakon ovogodišnje ceremonije koja ce se održati 9-tog studenog, Lady Antebellum kreće na američku turneju koja ce trajati do kraja godine, a koncerte ce im otvarati pjevač Josh Kelley, brat člana sastava Charlesa Kelleya. Sljedeća turneja koja će im biti prva s koncertima koji ce održavati u sportskim stadionima.

Novi, drugi po redu singl s njihovog najnovijeg albuma, skladba We Owned the NIght penje se na country top listama.

XS
SM
MD
LG