Linkovi

Eksplozija na Cetinju: Dvojica poginulih, troje ranjenih


Cetinje, crime scene after bomb explosion
Cetinje, crime scene after bomb explosion

Dvije osobe su poginule, a tri su povrijeđene, 20. juna na Cetinju kada je aktivirana eksplozivna naprava, saopštila je Uprava policije.

Smrtno su stradali Petar Kaluđerović i Dragan Roganović, jedan na licu mjesta a drugi je naknadno podlegao povredama, povrdio je načelnik hirurgije u cetinskoj bolnici Predrag Milošević.

Od troje povrijeđenih, četrdesetšestogodišnji Taso Jovanović je prebačen u Klinički centar u Podgorici dok su Desanka Vujović i Mihailo Borozan zadržani u cetinjskoj bolnici.

Eksplozija je odjeknula nakon 9 sati ispred ulaza u Sportski centar koji je u blizini osnovne škole i autobuske stanice.

"Službenici Uprave policije u koordinaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, preduzimaju intenzivne mjere i radnje, a o čemu će javnost biti obaviještena", saopšteno je iz policije.

Na licu mjesta je veliki broj policajaca, a uviđaj je u toku.

Od siline eksplozije popucala su stakla na zgradi Sportskog centra, a otkinuto je i drvo, prenosi RTV Cetinje.

  • 16x9 Image

    RADIO SLOBODNA EVROPA RFE/RL

    Misija Radija Slobodna Evropa/Radio Liberty je da širenjem informacija i ideja promoviše demokratske vrijednosti i institucije: RFE/RL pruža objektivne vijesti i analize o domaćim i regionalnim pitanjima važnim za demokratske i tržišne reforme.

XS
SM
MD
LG