Linkovi

Donald Trump nema koronavirus


Donald Trump
Donald Trump

Predsjednik Amerike Donald Trump testirao se na koronavirus, a rezultati su pokazali da je negativan na COVID-19, navodi se u izvještaju Trumpovog ljekara.

Trump izjavio je na konferenciji za novinare da se u petak uveče testirao na koronavirus. Dodao je da još ne zna rezultat testa i da je za to potrebno sačekati dan-dva.

Dodao je da još ne zna rezultat testa i da je za to potrebno sačekati dan-dva. Izjavio je i da je nema temperaturu i da je mjerio tokom dana.

Bijela kuća saopštila je da se kontroliše temperatura svima koji su u kontaktu sa predsjednikom Trumpom i sa potpredsjednikom Mikeom Penceom. Ta mjera se sprovodi kao predostrožnost.

Predsjednik Trump je imao dosta posrednih i neposrednih kontakata sa ljudima koji su testirani pozitivno na koronavirus.

Inače, Trump je potvrdio da se razmatra da se lista evropskih zemalja za koje važi zabrana putovanja, proširi na Veliku Britaniju i Irsku.

  • 16x9 Image

    GLAS AMERIKE

    Glas Amerike pruža vijesti i informacije na više od 40 jezika procijenjenoj sedmičnoj publici od preko 326 miliona ljudi. Priče sa autorskim linijama GLAS AMERIKE djelo su više novinara VOA i mogu sadržati informacije iz izveštaja agencija vijesti.

XS
SM
MD
LG