Linkovi

U BiH još 88 osoba zaraženo korona virusom


ilustracija, AP
ilustracija, AP

Virus COVID19 potvrđen je kod još 44 osobe u Republici Srpskoj, od 421 testiranog uzorka, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo RS.

Među zaraženima su 24 muškarca i 20 žena, među kojima je 16 mladih osoba, 24 srednje i četiri osobe starije dobi.

"Šest lica je iz Teslića, pet iz Srpca, po četiri iz Banjaluke i Prijedora, po tri iz Bratunca, Kozarske Dubice i Ljubinja, po dva iz Zvornika, Doboja, Milića i sa Pala, te po jedno iz Kostajnice, Vukosavlja, Modriče, Bijeljine, Kneževa, Mrkonjić Grada, Rogatice i Laktaša", navodi se u saopštenju Instituta.

I u Federaciji Bosne i Hercegovine (FBiH) potvrđena su još 44 slučaja zaraze. Testirano je ukupno 868 uzoraka, saopšteno je iz Zavoda za javno zdravstvo FBiH.

"Novi slučajevi registrovani su u Tuzlanskom, Zeničko-dobojskom, Srednjobosanskom, Unsko-sanskom, Hercegovačko-neretvanstkom i Kantonu Sarajevo", stoji u saopštenju Zavoda.

Prema posljednjim objavljenim podacima zaraza korona virusom utvrđena je kod ukupno 3676 osoba. Preminulo je 173 ljudi, a 2297 se oporavilo.

  • 16x9 Image

    RADIO SLOBODNA EVROPA RFE/RL

    Misija Radija Slobodna Evropa/Radio Liberty je da širenjem informacija i ideja promoviše demokratske vrijednosti i institucije: RFE/RL pruža objektivne vijesti i analize o domaćim i regionalnim pitanjima važnim za demokratske i tržišne reforme.

XS
SM
MD
LG