Linkovi

Bryant optužuje Malonea za 'ubacivanje' njegovoj supruzi (14/12/04) - 2004-12-14


Amerikanac Bode Miller – trenutno vodeći u Svjetskom kupu – pobijedio je u slalomu u Sestrieru i tako, uz Marca Girardellija, postao jedini skijaš koji je u istoj sezoni pobijedio u sve četiri alpske discipline. Drugi je bio Silvan Zurbriggen, a treći Kalle Palander.

U NBA – najveće uzbuđenje trenutno ne izaziva niti jedna utakmica nego nove glasne svađe koje se šire oko Kobeja Bryanta. Nakon što je njegov sukob sa Shaquilleom O'Nealom i trenerom Philom Jacksonom postao legendaran, sada stvara tešku svađu s Karlom Maloneom.

Javno i u medijima, Kobe Bryant optužuje Malonea da se 'ubacivao nepriličnim primjedbama' njegovoj supruzi Vanessi za vrijeme jedne nedavne utakmice Lakersa, koju je legendarni 'Poštar' proveo u gledalištu zbog oporavka od operacije. Malone – tvrdeći da ne shvaća što je bilo neprilično u ijednoj njegovoj riječi – ipak se ispričava bračnom paru Bryant. Sportski komentatori su se prisjetili da je prošle godine Bryant širio i vrlo neugodne pričice o O'Nealu, ali ne u vezi njegove – Bryantove – supruge, nego prostitutki.

Evo i sinoćnjih rezultata u NBA: Washington Wizards su – na žalost svojih do sada ugodno iznenađenih navijača – izgubili u gostima u Miamiju. Vjerojatno najjači razlog poraza: sjajna igra Shaqa O'Neala i njegovih ove sezone rekordnih 40 ubačenih koševa, 6 ukradenih lopti, 12 skokova i 3 asistencije.

S druge strane spektra iznenađenja je vrlo slabašna pobjeda sa samo jednim košem razlike – 94:93 – Dallas Mavericksa protiv Chicago Bullsa, koji su već nekoliko godina mjerilo lige za slabu ekipu. Cleveland Cavaliers su pobijedili Memphis Grizzlies sa 92:86, a Phoenix Suns su 21 košem razlike isprašili Orlando Magic – 121:100.

XS
SM
MD
LG