Linkovi

Oprah Winfrey jedna od najbolje odjevenih žena u svijetu (10/3/04) - 2004-03-10


Televizijska voditeljica i glumica Oprah Winfrey svojim brojnim kvalitetama može dodati još jednu: proglašena je jednom od najbolje odjevenih žena u svijetu.

Oprah Winfrey se pojavljuje po prvi puta u godišnjem izboru desetero najbolje odjevenih žena i muškaraca u svijetu časopisa "Vanity Fair". Voditeljica vrlo popularnog showa kaže da su joj modni uzori Jackie Onassis i Coco Chanel, a da joj je najdraži modni kreator Gianfranco Ferre, koji je dizajnirao srebrnastu haljinu u kojoj se pojavila na ovogodišnjoj dodjeli Oskara.

Među deset najbolje odjevenih žena svijeta su i glumica Cate Blanchett, redateljica Sofia Coppola, te manekenka Kate Moss. Nimalo iznenađujuće, David Beckham, nogometna zvijezda, čiji odjevni stil inspirira kreatore modne kuće Dolce-Gabbana, našao se na popisu deset najbolje odjevenih muškaraca u svijetu. Osim njega, tu su i glumci George Clooney i Jude Law, te voditelji programa vijesti Brian Williams s televizijske mreže NBC i Anderson Cooper sa CNN-a. Ova godišnja top-ten lista počela se objavljivati dvadesetih godina prošlog stoljeća, a od ove godine objavljivat će se u časopisu "Vanity Fair".

XS
SM
MD
LG