Linkovi

Ančić u polufinalu Milana (14/2/04) - 2004-02-14


U Milanu, na dvoranskom turniru, Mario Ančić je pobijedio i Tommyja Robreda, trećeg nositelja turnira sa 6-3, 6-4, plasiravši se u polufinale, gdje će igrati protiv Thomasa Johanssona. Johanssonu, koji se tek vratio na teniske terene nakon operacije koljena, trebalo je dva i pol sata da pobijedi Slovaka Karola Kučeru u dva tijesna seta: 7-6, 7-6.

U drugom polufinalnom susretu ogledaju se dvojica Francuza - Anthony Dupuis, koji je pobijedio Mikhaila Youzhnyja u tri teška seta, te Gregory Carraz, koji se tek po drugi puta u čitavoj karijeri plasirao u polufinale, pobijedivši branitelja naslova Martina Verkerka.

Tenisačice igraju na turniru Gaz de France, u Parizu. Kim Clijsters se plasirala u polufinale pobijedivši Silviju Farinu Elia, koja je uspjela osvojiti prvi set u meču. Protivnica Clijsters u polufinalu bit će Dinara Safina, koja je pobijedila drugu Talijanku, Francescu Schiavone. Drugi polufinalni susret igraju Mary Pierce - koja je eliminirala Ruskinju Jelenu Bovinu - i Tatiana Golovic, koja je pobijedila drugu nositeljicu turnira Elenu Dementijevu.

XS
SM
MD
LG