Linkovi

Ivan Ljubičić u četvrtfinalu Thailand Opena igra protiv Paradorna Srichaphana (26/9/03) - 2003-09-26


Na dvoranskom turniru Thailand Open, u Bangkoku, Ivan Ljubičić je u drugom kolu savladao Marija Ančića sa 6-1, 6-4, uz odličnu igru obojice. Njegov protivnik u četvrtfinalu bit će ljubimac domaće publike Paradorn Srichaphan, koji je, uz priličnu muku, uspio pobijediti Danca Kennetha Carlsena.

I prvi tenisač svijeta, Juan Carlos Ferrero prilično se namučio da bi ušao u četvrtfinale. U meču, koji je trajao do iza ponoći, s tri duga seta, on je na koncu pobijedio mladog Amerikanca Alexa Bogomolova. Njegov slijedeći protivnik bit će Francuz Gregory Carraz, koji je eliminirao Alexandera Poppa. U četvrtfinale se plasirao i Carlos Moya pobijedivši Amerikanca Briana Vahalyja.

U Leipzigu, na turniru Sparkassen Cup, prve dvije tenisačice svijeta glatko su ušle u četvrtfinale. Justine Henin Hardenne je pobijedila Denisu Chladkovu sa 6-1, 6-1, dok je Kim Clijsters eliminirala Jelenu Dokić sa 6-3, 6-4. Očekuje se da će dvije Belgijanke igrati u finalu. U slučaju da pobjedu odnese Henin Hardenne, ona bi nastupom na slijedećen turniru nakon toga mogla preoteti prvo mjesto u svjetskom poretku od Kim Clijsters.

XS
SM
MD
LG