Linkovi

Dobrotvorni koncert u San Franciscu za djecu s fizičkim poremećajima u razvoju (26/9/03) - 2003-09-25


Wilco, Dashboard Confessional, Willie Nelson, Incubus i Crosby, Stills, Nash & Young pojavit će se na sedamnaestom dobrotvornom koncertu za Bridge School, koji će se održati u Shoreline Amphitheater pokraj San Francisca. Organizator ovog događaja je kanadski pjevač i skladatelj Neil Young, pa se očekuje da i njegov samostalni nastup na koncertu, kao i nastup grupe Pearl Jam s kojom posljednjih godina surađuje.

Bridge School je obrazovna ustanova za gluhonijemu djecu i općenito djecu s fizičkim poremećajima u razvoju. Osnovali su je Neil Young i njegova supruga Pegi.

Ulaznice za ovaj koncert bit će puštene u prodaju 28. rujna, a cijena će biti neuobičajeno niska za ovakvu vrstu koncerata – od oko 39 dolara za mjesto na travnjaku, pa do oko 50 dolara za rezervirano mjesto u gledalištu. Iako su se raniji dobrotvorni koncerti za Bridge School održavali tijekom dva dana, ove godine još nije potvrđeno da će se to dogoditi.

Prošle godine na koncertu su nastupili Foo Fighters, Thom Yorke iz Radioheada, Ryan Adam, James Taylor, Vanessa Carlton, The Other Ones, Jack Johnson i Tenacious D.

XS
SM
MD
LG