Linkovi

McCartney tiši za papu? (1/4/03) - 2003-04-01


Bivši Beatle Paul McCartney, koji se trenutno nalazi na svjetskoj turneji, možda će stišati svoju glazbu kada bude nastupao u pred rimskim Koloseumom - kako ne bi uznemirio papu Ivana Pavla Drugog. Organizatori besplatnog koncerta, koji će se održati pred nekih 300 tisuća gledatelja 11. svibnja, priopćili su da će McCartney možda iz svog repertoara te večeri izbaciti neke od svojih glasnijih pjesama, kao što su "Back in the USSR" i "Live and Let Die".

McCartneyev glasnogovornik Geoff Baker potvrdio je da će glasnije pjesme možda biti zamijenjene baladama, jer se, kako je rekao "pjesma poput "Back in the USSR" ne može izvoditi polutiho". Gospodin Baker je dodao: "Iako bi papa možda uživao u boogieju, ne želimo imati nikakvih problema sa susjedima."

Paul McCartney započeo je svoju najnoviju turneju "Back in the World" u Californiji prije godinu dana, a u međuvremenu već je obišao Kanadu, Meksiko, Japan i Francusku. Trenutno se nalazi u Španjolskoj, a još će svirati u Belgiji, Britaniji, Njemačkoj, Danskoj, Švedskoj, Italiji, Austriji, Mađarskoj, Rusiji, Švicarskoj i Irskoj.

XS
SM
MD
LG