Linkovi

Drugstore na internetu - 2003-06-26


Većini je poznato da preko Interneta možete kupiti sve od odjeće, knjiga do kompakt diskova. Ono što međutim možda nije svima poznato je da na isti način možete kupiti pastu za zube i lijekove koji se izdaju na recept.

Proizvodi za ličnu higijenu, vitamini, lijekovi koji se izdaju na recept. To su stvari koje mnogi od nas koriste svakodnevno i kada vam ih ponestane to znači ponovni odlazak u prodavnicu. Šta ako zahvaljujući samo jednom pokretu kompjuterskog miša to što vam je potrebno može biti dostavljeno direktno na vaš kućni prag? Internet prodavnica na malo drugstor.com kaže da je to, zahvaljujući njoj, moguće.

Kompanija smatra da nudi mnogo više od praktičnog i privatnog načina kupovine.

Mi vam nudimo mogućnost da živite zdravije. Prilagođavanje proizvoda vama lično je dio promjene načina kupovine - kaže direktor kompanije drugstor. com

Sa 18 hiljada proizvoda, medicinskih i kozmetičkih koje nudi na svojoj web stranici i internet apoteci drugstore.com predstavnici kompanije navode da koriste Internet da bi učinili ono što tradicionalna prodavnica nije u mogućnosti. Oni će sačuvati vašu listu za kupovinu, e-mailom vas podsjetiti kada je vrijeme da obnovite potrebne lijekove pa čak i informisati vas kako pojedini lijekovi djeluju u kombinaciji sa drugima.

Za nas je najvažnije kako na to gledaju kupci. Rad naše kompanije se bazira na tome, mi u to vjerujemo i na tome radimo svakoga dana - kaže Kal Raman predsjednik kompanije

Iz kompanije koju je osnovao bivši izvršni direktor Microsofta, Peter Nuepert kažu da su odavno shvatili da će tehnologija biti ključ kako da se zadovolje mušterije ne samo kada je riječ o onome šta je na kompjuterskom ekranu nego i iza njega. Pojedinačna dostava znači niže cijene i kompanija tvrdi da može upratiti svaki pojedini proizvod iz narudžbi. To garantuje pouzdanu dostavu i štiti privatnost kupca što su ključne prednosti kupovine putem Interneta.

Idealno bi bilo kada bih mogao uspostaviti 250 miliona drugstor. com prodavnica po jednu za svakog od 250 miliona stanovnika koliko ih ima u SjedinjenimDržavama, kaže predsjednik kompanije drugstore.com.

XS
SM
MD
LG