Linkovi

U Srbiji još dvije žrtve koronavirusa, registrovano 384 slučaja


U Srbiji su tokom noći između srijede i četvrtka preminule još dvije osobe, objavljeno je na sajtu za praćenje te bolesti covid19.rs

Kako se navodi, preminuo je K.S. (80) koji je bio hospitalizovan u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije i koji je bio na respiratoru.

U saopštenju se navodi da je čovjek bolovao od kardiomiopatije, imao visok pritisak i hroničnu opstruktivnu bolest pluća i dijabetes.

Preminula je i P.B., 62 godine stara žena koja je bila hospitalizovana u Kliničkom centru u Nišu. Ona se takođe nalazila na respiratoru, a bolovala je od arterijske hipertenzije i dijabetesa, kao i reumatoidnog artritisa.

U Srbiji su do današnjeg dana registrovana 384 slučaja kovida. Prema informacijama od srijede, 203 pacijenta su hospitalizovana.

  • 16x9 Image

    GLAS AMERIKE

    Glas Amerike pruža vijesti i informacije na više od 40 jezika procijenjenoj sedmičnoj publici od preko 326 miliona ljudi. Priče sa autorskim linijama GLAS AMERIKE djelo su više novinara VOA i mogu sadržati informacije iz izveštaja agencija vijesti.

XS
SM
MD
LG