Linkovi

Sugarland - The Incredible Machine


Sugarland - The Incredible Machine
Sugarland - The Incredible Machine

Na albumu se može čuti utjecaj sastava kao što su “The Cure”, “The Alarm”, “Blondie” i “The Pretenders”

Posljednji album sastava “Sugarland” prodan je u prvom tjednu po objavljivanju u više od 202 tisuće primjeraka. Bio je to njihov već treći album koji je debitirao na prvom mjestu top liste Billboard 200. Naslov albuma “The Incredible Machine”.

Članovi sastava “Sugarland” opisuju album “The Incredible Machine” kao zbirku pjesama koje su svojevrsne himne. Jennifer Nettles i Kristian Bush kažu da se pjesme s njega moraju slušati – i pjevati – na otvorenom, u masi ljudi. Upitana što naslov albuma znači, Jennifer Nettles objašnjava."Kroz album se provlači zajednička tema, a to je ljudsko srce odnosno metafora za ljudsko srce. Sama naslovna pjesma je u stvari metafora za ljudske osjećaje i posebnu sposobnost srca da osjeća, voli i razumije. To stalno pokušavamo - voljeti, osjećati i razumjeti svijet oko nas. Svaka od pjesama na albumu bavi se time".

Na albumu “The Incredible Machine” je i pjesma “Wide Open”, koju su Jennifer Nettles i Kristian Bush napisali za Zimske olimpijske igre 2010 godine. osamdesetih godina prošlog stoljeća, kada su bili tinejdžeri, odrastali su slušajući sastave kao što su “The Cure”, “The Alarm”, “Blondie” i “The Pretenders”. Na albumu se može čuti utjecaj upravo tih sastava. Neki su glazbeni kritičari kritizirali “Sugarland” da su se previše udaljili od country glazbe, s kojom su počeli. No, Jennifer Nettles kaže da je Sugarlandu ‘važno da ponekad preuzme rizik’. "Ne želimo da nam dosadi ono što radimo. Ne želimo dati preveliku važnost uspjesima. Zato se trudimo da se sa svakim albumom mijenjamo, kako bi bili što bolji kao umjetnici i glazbenici. Mislim da ovaj album to zaista pokazuje".

Sugarland je nedavno završio turneju po 55 gradova Amerike. Nakon dvomjesečnog predaha, vratit će se na turneju, a sudjelovat će i u snimanju ovogodišnjeg nastupa “VH1Divas” za američku vojsku, koji će se prikazati 5. prosinca, a prenosit će ga televizijska mreža oružanih snaga.

XS
SM
MD
LG