Linkovi

Rasim Ljajić povrijeđen u saobraćajnoj nesreći, poginuo njegov saradnik


Predsjednik Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić, arhivska fotografija.
Predsjednik Socijaldemokratske partije Rasim Ljajić, arhivska fotografija.

U saobraćajnoj nesreći kod Ražnja, na autoputu Beograd - Niš, u nedjelju ujutro teško je povrijeđen predsjednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) i bivši ministar Rasim Ljajić, a poginuo je njegov saradnik i direktor javnog preduzeća Emisiona tehnika i veze Branko Gogić, koji je vozio automobil, javlja RTS.

Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić izjavio je Rasim Ljajić nije životno ugrožen, ali da je zadobio ozbiljne tjelesne povrede i da dominiraju povrede na grudnom košu, prenosi Fonet.

Ipak, kako je rekao, smatra da Ljajić neće biti u situaciji da njegove povrede zahtijevaju neku ozbiljniju intervenciju.

Automobil "škoda superb", u kome se nalazio Ljajić, iz za sada neutvrđenih razloga sletio je sa puta i prevrnuo se oko 9 ujutru.

Vozač, Branko Gogić, od zadobijenih povreda preminuo je na licu mjesta.

  • 16x9 Image

    GLAS AMERIKE

    Glas Amerike pruža vijesti i informacije na više od 40 jezika procijenjenoj sedmičnoj publici od preko 326 miliona ljudi. Priče sa autorskim linijama GLAS AMERIKE djelo su više novinara VOA i mogu sadržati informacije iz izveštaja agencija vijesti.

XS
SM
MD
LG