Linkovi

"Social Network" osvojio Golden Globe za najbolji film


"Social Network" osvojio Golden Globe za najbolji film
"Social Network" osvojio Golden Globe za najbolji film

David Fincher pobijedio je kao najbolji redatelj, dok je Robertu de Nirou dodijeljena nagrade za životno djelo Cecil B. DeMille

Na dodjeli nagrada Golden Globe u Los Angelesu, film Social Network, o društvenom povezivanju na internetu putem Facebooka, osvojio je glavnu nagradu, za najbolje dramsko ostvarenje. Glumac Colin Firth pobijedio je u kategoriji za najboljeg glavnog glumca u filmu Kraljev govor, a Natalie Portman dobila je Golden Globe kao najbolja glavna glumica, za ulogu balerine u filmu Crni labud. David Fincher pobijedio je kao najbolji redatelj, dok je Robertu de Nirou dodijeljena nagrade za životno djelo Cecil B. DeMille.

U kategoriji za najbolju TV seriju pobijedila je serija Glee. Golden Globe za najbolju glumicu u kategoriji komedije ili mjuzikla osvojila je Annette Bening za ulogu u filmu The Kids Are Alright, a u kategoriji drame, Melissa Leo, dok je Christianu Baleu pripala nagrada za najboljeg sporednog glumca, za film The Fighter. Golden Globe dodjeljuje holivudska udruga Foreign Press.

XS
SM
MD
LG