Linkovi

Texas: Tri osobe povrijeđene u pucnjavi u srednjoj školi


Policijska traka, ilustracija (Foto:REUTERS/Shannon Stapleton)
Policijska traka, ilustracija (Foto:REUTERS/Shannon Stapleton)

Tri osobe prebačene su u bolnicu nakon pucnjave u srednjoj školi Timberviewu u gradu Arlingtonu, u američkoj državi Texas, javila je televizijska stanica KDFW pozivajući se na izvore u policiji - prenijela je agencija Reuters.

Prema izvještaju te medijske kuće, povrijeđeni se ne nalaze u kritičnom stanju.

Policija grada Arlingtona saopštila je da traga za osumnjičenim osamnaestogodišnjim Timothyjem Georgeeom Simpkinsonom​ - čiju je fotografiju objavila na društvenoj mreži Twitter.

Prethodno je arlingtonska policija saopštila da postupa po prijavi o pucnjavi u tamošnjoj srednjoj školi Timberviewu.

"Nalazimo se na mjestu pucnjave. Policajci sprovode pretragu i blisko sarađuju sa Biroom za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive i Školskim okrugom Mansfield, tamošnjom policijom i drugim agencija", objavila je arlingtonska policija na društvenoj mreži Twitter.

Saopšteno je i da je školski okrug roditelje pozvao da se okupe u lokalnom kulturnom centru. Najavljeno je da će tamo biti prisutni i pripadnici policije.

Također, naznačeno je i da bi učenici mogli biti prebačeni na tu lokaciju kada školska zgrada bude u potpunosti obezbjeđena.

  • 16x9 Image

    GLAS AMERIKE

    Glas Amerike pruža vijesti i informacije na više od 40 jezika procijenjenoj sedmičnoj publici od preko 326 miliona ljudi. Priče sa autorskim linijama GLAS AMERIKE djelo su više novinara VOA i mogu sadržati informacije iz izveštaja agencija vijesti.

XS
SM
MD
LG