Linkovi

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver najavili razdvajanje


Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver najavili razdvajanje
Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver najavili razdvajanje

Par objavio zajedničko priopćenje u kojem se kaže da do ove odluke dolazi u vrijeme "velike osobne i profesionalne tranzicije za nas oboje"

Bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger i njegova supruga Maria Shriver objavili su nakon dvadeset i pet godina braka da se razdvajaju. Par je objavio zajedničko priopćenje u kojem se kaže da do ove odluke dolazi u vrijeme "velike osobne i profesionalne tranzicije za nas oboje". Schwazenegger je u siječnju napustio dužnost guvernera Kalifornije nakon sedam godina na tom položaju. Prije toga imao je dugogodišnju i uspješnu karijeru u hollywoodskim akcijskim filmovima.

Maria Shriver je bivša televizijska novinarka i pripadnica glasovite političke obitelji Kennedy, među kojima je bio i pokojni predsjednik John i njegova pokojna braća senatori Robert i Edward. Gospođa Shriver je igrala ključnu ulogu u uspješnoj kampanji svog supruga da zamjeni tadašnjeg guvernera Graya Davisa u ponovljenim izborima 2003. godine. Tad ga je branila od novinskih napada da je neprimjereno pipao žene. Par ima četvero djece u dobi od 14 do 21 godine.

XS
SM
MD
LG