Linkovi

U padu helikoptera na autoput u Zapadnoj Virdžiniji šest poginulih


Arhiva, ilustracija - Helikopteri tipa Bell Hey 2 dopremljeni na Međunarodni aerodrom Sarajevo (Foto: Ministarstvo odbrane BiH)
Arhiva, ilustracija - Helikopteri tipa Bell Hey 2 dopremljeni na Međunarodni aerodrom Sarajevo (Foto: Ministarstvo odbrane BiH)

Helikopter koji se koristio za turističke letove srušio se u srijedu na autoput u državi Zapadna Virdžinija, pri čemu je poginulo šest osoba, javili su lokalni mediji - prenijela je agencija Reuters.

Helikopter, čija je baza na državnom aerodromu u okrugu Logan, srušio se na državni put 17 i bio je u plamenu kada su stigle spasilačke ekipe, javila je VSAZ-TV, pozivajući se na Reja Brajanta, šefa operacija Uprave za vanredne situacije Logana.

Očekuje se da će Državni put 17 ostati zatvoren 24 sata tokom istrage na licu mjesta od strane Nacionalnog odbora za bezbjednost saobraćaja i Federalne uprave za avijaciju, rekao je Brajant stanici.

Brajant je opisao helikopter kao Bell UH-1B iz doba Vijetnamskog rata, saopštio je VSAZ.

  • 16x9 Image

    REUTERS

    Reuters je novinska agencija osnovana 1851. godine u vlasništvu Thomson Reuters Corporation sa sjedištem u Torontu, Kanada. Jedna od najvećih svjetskih agencija vijesti, pruža finansijske vijesti, kao i međunarodno pokrivanje na preko 16 jezika za više od 1000 novina i 750 emitera širom svijeta.

XS
SM
MD
LG