Linkovi

Policija: Troje stradalih u pucnjavi u tržnom centru u Indijani. Napadača ubio svjedok


FILE - Shoppers leave the Greenwood Park Mall, in Greenwood, Indiana, May 4, 2020. The mall was the site of a deadly shooting Sunday.
FILE - Shoppers leave the Greenwood Park Mall, in Greenwood, Indiana, May 4, 2020. The mall was the site of a deadly shooting Sunday.

Troje ljudi je smrtno stradalo, a dvoje je ozlijeđeno u nedjelju navečer u trgovačkom centru u Indiani nakon što je muškarac s puškom otvorio vatru u restoranu, a naoružani civil ga je ubio, rekla je policija.

Muškarac je ušao u Greenwood Park Mall s puškom i nekoliko spremnikamunicije i počeo pucati u restoranu, rekao je načelnik policijske uprave Greenwood Jim Ison.

Naoružani civil ubio je čovjeka, rekao je Ison na konferenciji za novinare. Ukupno su poginule četiri osobe, a dvije su ozlijeđene, kazao je.

Policajci su otišli u trgovački centar oko 18 sati nakon izvještaja o pucnjavi.

Policija je zaplijenila sumnjivi ruksak koji je bio u kupaonici u blizini restorana, rekao je Ison.

Metropolitanska policija Indianapolisa i brojne druge agencije pomažu u istrazi.

"Zlo nam je od još jedne vrste ovakvih incidenata u našoj zemlji", rekao je Chris Bailey, pomoćnik načelnika policije Indianapolisa.

Greenwood je južno predgrađe Indianapolisa s oko 60.000 stanovnika.

  • 16x9 Image

    ASSOCIATED PRESS (AP)

    Associated Press (AP) je neprofitna nezavisna globalna novinska organizacija sa uredima u preko 100 zemalja. Osnovana 1846. godine,  licencira svoje činjenično izvještavanje medijima širom svijeta.

XS
SM
MD
LG