Linkovi

Ronnie Dunn debitantskim albumom osvojio top liste


Ronnie Dunn debitantskim albumom osvojio top liste
Ronnie Dunn debitantskim albumom osvojio top liste

Ovaj bivši član dueta Brooks & Dunn albumom Ronnie Dunn našao se na prvom mjestu Country Top liste i na petom mjestu Billboard 200 Top liste

Nakon što je proveo 20 godina kao polovica dueta Brooks & Dunn, Ronnie Dunn je odlučio nastaviti sam. Nedavno je objavio svoj debitantski solo album.

Ronnie Dunn je snimio tri singla u ranim 1980-im godinama, no oni nisu zabilježili dovoljan uspjeh da bi pokrenuli njegovu samostalnu karijeru. Godine 1990. on se udružio s Kix Brooksom i oformio duo Brooks & Dunn. Taj je duet vrlo brzo postigao uspjeh, od njihovog debitantskog singla 1991. pod nazivom Brand New Man, Brooks & Dunn su se 26 puta popeli na vrh country top lista i prodali 30 milijuna albuma diljem svijeta. Između 1992. i 2006, taj je duet 14 puta osvojio nagradu Udruge country glazbe, osvojivši ukupno 60 nagrada te udruge, među kojima su tri za zabavljača godine.

Poklonici Ronnieja Dunna pokazali su svoj entuzijazam za njegovu solo karijeru, učinivši njegov prvi singl, skladbu Bleed Red, Top 10 hitom, a album koji nosi njegovo ime debitirao je na prvom mjestu Country Top liste i na petom mjestu Billboard 200 Top liste.

Ronnie je otpočeo svoju američku koncertnu turneju koja će trajati do sredine rujna. Na albumu Dunn je supotpisao 9 od 12 pjesama, te ga je također i producirao. Njegov novi singl se bavi problemima jednog ratnog veterana koji po povratku doma postane žrtva ekonomske krize.

XS
SM
MD
LG