Linkovi

Novi album Ricka Brauna, Sings with Strings


Novi album Ricka Brauna, Sings with Strings
Novi album Ricka Brauna, Sings with Strings

Najnoviji album slavnog jazz trubača Ricka Brauna u prvi plan stavlja njegove vokalne sposobnosti

Tko bi rekao da slavni jazz trubač Rick Braun zna i pjevati? Njegov najnoviji album u prvi plan stavlja njegove vokalne sposobnosti kao i poznavanje tradicionalne pjesmarice američke popularne glazbe.

Rick Brown je svoju strast za pjevanje pretočio u svoj prvi album na kojem i pjeva - pod naslovom Sing With Strings. On sam opisuje tu kolekciju kao njegov povratak glazbenim korijenima. Kaže da je odrastao slušajući tu vrstu glazbe kod kuće, kao dječak sa svojom majkom, koja je znala dobro pjevati a i svirati glasovir. Rick je na ovom albumu obradio neke od evergreen-hitova koje su napisali Johnny Mercer, Richard Rodgers i Frank Loesser, te slavni skladateljski duo Sammy Cahn i Jule Styne.

Na albumu Sings With Strings, Rick Braun vraća u život skladbu Sammya Cahna i Jule-a Styne-a pod naslovom "The Things We Did Last Summer". Tu je kolekciju skladbi aranžirao i producirao jazz klavijaturist Phillipe Saisse koristeći orkestar s 52 glazbenika. Prošlog travnja Rick je debitirao kao pjevač na 21-om Berks godišnjem jazz festivalu u Readingu u Pennsylvaniji.

XS
SM
MD
LG