Linkovi

RedFoo + SkyBlu = LMFAO


RedFoo + SkyBlu = LMFAO
RedFoo + SkyBlu = LMFAO

Komentirajući prethodno ime dueta, Sexy Dudes, baka je SMS porukom dala novo ime, LMFAO

Duet pod nazivom LMFAO osnovan je 2006. u Los Angelesu. Njihov plesni hit, skladba Party Rock Anthem popela se na prvo mjesto američke top liste, uz rekordnih 200 milijuna posjeta na web stranici YouTube. Možda će vas iznenaditi da je taj duet na neki način glazbeno povezan još od njihovog rođenja. Larry London razgovarao je s članovima sastava Redfoo i SkyBlu tijekom njihove posljednje turneje.

Glazbeni dvojac Redfoo i SkyBlu proveo je šest tjedana na prvom mjestu top liste magazina Billboard, te je zaradio naslov pjesme ljeta za svoj najveći hit. LMFAO je čudno ime za duet koji se prehodno nazivao The Sexy Dudes, posebice kada se uzme u obzir tko je osoba zaslužna za to.

Razgovarao sam preko interneta sa svojom bakom i pitao je što misli o našem imenu Sexy Dudes, na što je ona samo napisala LMFAO. Kad je Redfoo izašao iz kupaonice pokazao sam mu da to pogleda. To je bilo čarobno, baka uistinu zna najbolje,“ kaže SkyBlu.

Prava imena članovima sastava LMFAO su Stephan Gordy i Skyler Gordy. Obojica su obiteljski povezana s legendarnim osnivačem diskografske kuće Motown - Berryjem Gordyjem Juniorom. SkyBlu je Berryjev unuk, a Redfoo mu je sin i brat oca SkyBlua. U posljednje dvije godine njihova karijera je brzo napredovala, s brojnim osvojenim glazbenim nagradama i milijunima prodanih albuma.

„Šest tjedana na prvom mjestu top liste je bilo uistinu nešto posebno i dokaz da nam se naš dječiji san ostvaruje. Glazba je ono čime sam se oduvijek želio baviti i odličan je osjećaj kad znaš da si na dobrom putu i da sa svojom glazbom usrećuješ mnoge ljude po cijelom svijetu. Naša je glazba stvorena za zabavu, mi se volimo zabavljati i plesati i zato pravimo i takvu glazbu,“ kaže SkyBlu.

Redfoo i SkyBlu znaju se dobro zabavljati i na njihovim koncertima poklonici očito također uživaju u dobroj zabavi.

XS
SM
MD
LG