Linkovi

Potvrđena smrt Emiliana Sale


Britanska policija potvrdila je da je tijelo argentinskog fudbalera Emiliana Sale izvučeno iz olupine aviona u Lamanšu, navodi se u saopštenju policije.

"Lice čije je tijelo danas prevezeno u luku u okrugu Portland zvanično je identifikovano kao fudbaler Emiliano Sala", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su porodice argentinskog fudbalera i pilota Davida Ibbotsona, koji je takođe poginuo u nesreći, obaviještene i da će nastaviti da dobijaju podršku specijalno obučenih porodičnih oficira za vezu.

Fudbalski klub Cardiff City, sa kojim je Sala potpisao profesionalni ugovor, izjavio je saučešće porodici Emiliana Sale, uz poruku da će on i pilot Ibbotson zauvijek ostati u mislima ljudi iz velškog kluba.

Iz policije je saopšteno da se istraga o okolnostima smrti fudbalera nastavlja.

Britanski istražitelji juče su saopštili da je u noći između srijede i četvrtka jedno tijelo izvučeno je iz olupine aviona u Le Mancheu.

Sala je putovao iz francuskog grada Nantes u svoj novi klub iz Velsa (Wells) Cardiff City, sa kojim je potpisao ugovor vrijedan 15 miliona funti.

XS
SM
MD
LG