Linkovi

Obitelj Obama Božić provodi na Havajima


Predsjednik Barack Obama po dolasku u zrakoplovnu bazu Hickam u Honoluluu
Predsjednik Barack Obama po dolasku u zrakoplovnu bazu Hickam u Honoluluu

Bijela je kuća objavila i božićni jelovnik predsjedničke obitelji. Danas će obitelj Obama za ručak jesti steak, pržene rajčice, mahune na lešo i pitu.

Predsjednik Barack Obama i njegova obitelj provode božićne blagdane na Havajima, gdje je predsjednik proveo veći dio svog djetinjstva. Za sljedeća dva dana nije predviđen službeni program, no predsjednik sa svojim suradnicima radi na Govoru o stanju nacije, koji će za nekoliko tjedana održati u Kongresu Sjedinjenih Država.

No, neki su detalji o Božiću Baracka Obame i njegove obitelji ipak poznati.

Bijela je kuća objavila da predsjednik ovih dana čita jednu knjigu o jednom od svojih prethodnika, Ronaldu Reaganu.

Predsjednikova supruga Michelle Obama jučer je nakratko posjetila NORAD - zapovjedno sjedište američkog zrakoplovstva koje nadgleda prostor iznad sjeverno-američkog kontinenta – a koje u ovo doba godine također, po tradiciji, prati kretanje Djeda Božićnjaka. Deseci tisuća djece – a i dosta odraslih – telefonski naziva ovih dana NORAD i raspituje se kada će im doći Djed Božićnjak i donijeti poklone. Na neke od telefonskih poziva jučer je odgovorila i Michelle Obama.

Bijela je kuća objavila i božićni jelovnik predsjedničke obitelji. Danas će obitelj Obama jesti steak, pržene rajčice, mahune na lešo i pitu.

XS
SM
MD
LG