Linkovi

Novi album Sare Evans, "Stronger"


Novi album Sare Evans, "Stronger"
Novi album Sare Evans, "Stronger"

Sretna što se vratila svojoj glazbenoj karijeri, Sara će svoj novi album promovirati na koncertima po Sjedinjenim Državama

Prošlo je više od pet godina otkad je country zvijezda Sara Evans snimila posljednji album. No, nedavnim objavljivanjem svog novog albuma, “Stronger,” ostvarila je dugo-očekivani povratak na glazbene hit ljestvice.

“Stronger,” novi album Sare Evans, njen je drugi album, koji se, odmah po izlasku, našao na vrhu ljestvice Billboard Country. Ova glazbenica kaže da naslov albuma predstavlja upravo ono kako se trenutno u životu osjeća. G. 2007., Sara je prolazila kroz težak razvod, nakon 13 godina braka, od svog muža, glazbenika i političara Craiga Schelskog. Godinu dana kasnije, udala se za sportskog radio komentatora Jayja Barkera i preselila se iz Nashvillea u Birmingham, u Alabami, gdje odgaja sedmero djece – iz njihova dva braka.

Sara je sudjelovala u skladanju šest od ukupno deset pjesama na albumu. Neke od njih su bluegrass verzija njenog hita “Born to Fly” te interpretacija rock hita Roda Stewarta iz 1988. godine, “My Heart Can’t Tell You No,” koju su napisali britanski skladatelj Simon Climie i tekstopisac iz Nashvillea Dennis Morgan.

Sretna što se vratila svojoj glazbenoj karijeri, Sara će svoj novi album promovirati na koncertima po Sjedinjenim Državama. Pojavit će se i na Festivalu Country Thunder u Arizoni, 10. travnja. A u lipnju, pridružit će se turneji sastava Rascal Flatts. Njena prva singlica nakon povratka glazbi s albuma “Stronger” pojavila se u filmu s Timom McGrawom i Gwyneth Paltrow, “Country Strong.”

XS
SM
MD
LG