Linkovi

Na dodjeli nagrada Udruge country glazbe, najveća dobitnica - Miranda Lambert


Miranda Lambert izvodi skladbu "That's the Way the World goes Round" 44. Godišnjoj dodjeli nagrada Udruge country glazbe, u Nashvilleu, 10. studenog 2010. (AP Photo/Mark Humphrey)
Miranda Lambert izvodi skladbu "That's the Way the World goes Round" 44. Godišnjoj dodjeli nagrada Udruge country glazbe, u Nashvilleu, 10. studenog 2010. (AP Photo/Mark Humphrey)

Ta pjevačica iz Teksasa dobila je ukupno devet nominacija, što je novi rekord za neku izvođačicu

Nedavno su uručene nagrade najboljim izvođačima na 44. po redu godišnjoj svečanosti Udruge country glazbe.

Miranda Lambert proslavila je svoj 27. rođendan na dan dodjele nagrada Udruge country glazbe nagradama za najbolji video spot godine, za skladbu The House That Built Me, za najbolju pjevačicu te za najbolji album godine za njeno ostvarenje pod naslovom Revolution. Ta pjevačica podrijetlom iz Teksasa dobila je ukupno devet nominacija, što je novi rekord za neku izvođačicu.

Sastav The Zac Brown Band dobio je ranije ove godine nagradu Grammy za najboljeg izvođača, tako da nije čudno da su tu nagradu dobili i na dodjeli nagrada Udruge country glazbe. Od 2008., taj je sastav iz savezne države Georgije objavio šest singlova od kojih se pet popelo na prvo mjesto country top liste.

Najveće iznenadjenje večeri je bilo u kategoriji najboljeg pjevača, u kojoj su se natjecali favorizirani Brad Paisley i Keith Urban, no naslov je odnio Blake Shelton, po prvi put u svojoj karijeri.

Fenomenalni uspjeh sastava Lady Antebellum jedno je od najzanimljivijih događanja u svijetu country glazbe tijekom 2010.

Brad Paisley koji je, zajedno s Carrie Underwood, bio voditelj svečanosti, bio je dobitnik i glavne nagrade večeri, za najboljeg izvođača godine. Poslušajmo Brada Paisleya u izvedbi hit skladbe „Water“.

XS
SM
MD
LG