Linkovi

Na country ljestvicama 2011 - mnogo novih imena


Na country ljestvicama 2011 - mnogo novih imena
Na country ljestvicama 2011 - mnogo novih imena

Neka od njih su duet Thompson Square, Josh Kelley, Ronnie Dun, a po prvi put na country ljestvicama pojavljuju se i The Doobie Brothers

Ove će se godine na country ljestvicama naći neka nova imena.

Novi country duet Thompson Square penje se na ljestvicama sa svojim prvim velikim hitom “Are You Gonna Kiss Me or Not.” Keifer Thompson upoznao je svoju suprugu Shawnu na jednom natjecanju za pjevače u Neshvilleu. Prvih su par godina braka proveli nastupajući kao solo izvođači prije nego su 2009. izdali svoj debitantski album kao sastav Thomspon Square, koji je naišao na vrlo pozitivan prijem kod glazbenih kritičara.

Josh Kelley zatvorio je puni krug u svojoj karijeri. S dvadeset jednom godinom, napustio je svoju rodnu Georgiu, i otišao u Nashville, no nekoliko diskografskih kuća ga je odbilo. Kasnije je otišao u Los Angeles, gdje je snimio pop hitove “Amazing” i “Only You.”

Tamo je upoznao i svoju suprugu, glumicu Katherine Heigl, nakon što je ona nastupila u video spotu za pjesmu “Only You.” Josh je inače brat Charlesa Kelleya, člana popularnog country sastava Lady Antebellum. Zajedno s njima Josh je napisao novi country singl pod naslovom “Georgia Clay.”

Georgia Clay je i naslovna skladba Joshovog debitanstskog country albuma, kojeg će izdavačka kuća MCA Nashville izdati sljedećeg mjeseca. The Doobie Brothers nikada se do sada nisu pojavili na country ljestvicama, no to bi se moglo promjeniti nakon što su izdali svoj prvi album u posljednjih 10 godina. Poslušajmo naslovnu skladu s tog albuma, “World Gone Crazy.”

Na albumu Doobie Brothersa, “World Gone Crazy,” gostuju legenda country glazbe Willie Nelson, te bivši član sastava, Michael McDonald.

Ronnie Dunn proveo je posljednjih 20 godina nastupajući s Kix Brooksom, u Grammyjem nagrađivanom duetu Brooks and Dunn. Nakon prošlogodišnje turneje i raspada ovog dueta, Ronnie je odmah potpisao solo ugovor s izadvačkom kućom Sony Music.

Njegov debitantski solo album očekuje se kasnije ove godine. Ronnie kaže da je to ugovor kojeg je čekao cijelog života. Dok željno iščekuju ovaj album, njegovi obožavatelji imaju priliku čuti jedan dio onog što mogu očekivati, u njegovom novom singlu “Bleed Red”.

XS
SM
MD
LG