Linkovi

"Lottery Ticket" - novi film Ice Cubea


ICE CUBE
ICE CUBE

Tinejđer Kevin vjerojatno je jedina osoba u čitavoj svojoj zgradi - u kojoj većina stanara živi od socijalne pomoći - koja nije uzbuđena nad činjenicom da je glavni lutrijski dobitak porastao na 370 milijuna dolara. Kevin razmišlja o drugim stvarima: kako zadržati posao u prodavaonici cipela u obližnjem shopping mallu

U novom holivudskom uratku iz žanra 'urbane komedije', mlada zvijezda rapa Bow Wow glumi gradskog tinejđera kojemu se nasmiješi sreća u vidu glavnog dobitka na lutriji. No, potom, mora se nositi i s dobrim i s lošim stranama svog instant milijunaškog statusa.

Tinejđer Kevin vjerojatno je jedina osoba u čitavoj svojoj zgradi - u kojoj većina stanara živi od socijalne pomoći - koja nije uzbuđena nad činjenicom da je glavni lutrijski dobitak porastao na 370 milijuna dolara. Kevin razmišlja o drugim stvarima: kako zadržati posao u prodavaonici cipela u obližnjem shopping mallu, kako ikad ostvariti san o vlastitom biznisu, tem na koncu, kako zakazati 'spoj' s najljepšom djevojkom u čitavom susjedstvu. Ali, njegova baka želi kupiti lutriju, te on u dugom redu čeka da ju za nju kupi.

Kad već kupuje, kupi i jednu za sebe, koristeći brojeve koji su se našli u keksiću sreće iz njegovog ručka, kupljenog u kineskom restoranu. I, za divno čudo - njegovi su brojevi dobitni!

Kevina brine da ako se sazna za njegov dobitak, svi će poželjeti dio tog bogatstva. Problem se krije i u tome što, kad - u petak nakon objave dobitka - ode sa svojim najboljim prijateljem do ureda državne lutrije, nađe ga zatvorenim zbog praznika koji će biti tek u ponedjeljak, ali si svatko tko može osigurava dugi blagdanski vikend. Naravno, u ta tri dana, pročuje se za njegov dobitak i on provede čitav vikend boreći se podjednako protiv oportunista kao i kriminalaca, te shvaćajući, na koncu, tko su mu pravi prijatelji. Tumač lika Kevina, Shad Gregory Moss - poznatiji po svom umjetničkom imenu Bow Wow - postao je slavan s 13 godina, kad je bio objavljen njegov prvi rap album. Sada, deset godina kasnije, i sam ima bogato iskustvo s dilemama koje su se našle pred Kevinom.

Naturi Naughton glumi Staceya, Kevinovog najboljeg prijatelja, koji ga podsjeća da novac ne može kupiti ljubav ni povjerenje, ali može biti iskorišten u dobre svrhe. Glumački ansambl uključuje i Ice Cubea kao usamljenika koji postaje Kevinov zaštitnik. Ovaj rapper i glumac također je i producent filma "Lottery Ticket".

XS
SM
MD
LG