Linkovi

Party Heard Around the World - novi album sastava Lonestar


Party Heard Around the World - novi album sastava Lonestar
Party Heard Around the World - novi album sastava Lonestar

Michael Britt, gitarist sastava, kaže da oni misle da je ovaj album njihov potpuni odraz u 2010. godini: da je to osobna i snažna glazba koja odražava njihova duboka uvjerenja, kroz stihove, izvedbu i produkciju

Jedan od najpopularnijih country sastava iz devedesetih nedavno je objavio dugoočekivani novi album. O povratku sastava Lonestar prilog je pripremila Mary Morningstar.

Party Heard Around the World naslov je novog albuma sastava Lonestar, prvi nakon četiri godine i prvi s novim pjevačem Codyem Collinsom, koji je zamijenio Richieja McDonalda 2007. godine. Sastav Lonestar je od 1995. prodao više od 10 milijuna albuma. Najveći su hit imali 1999. godine sa skladbom Amazed koja je - uz osam tjedana na vrhu country top liste - također bila zasjela na vrh Hot 100 top liste magazina Billboard. To nikom nije pošlo za rukom još od 1983. godine i dueta Dolly Parton i Kenny Rodgers sa skladbom Islands in the Stream.

Četiri člana sastava Lonestar supotpisalisu osam od deset skladbi na njihovom novom albumu. Prvi put u svojoj karijeri oni su također i producirali svoj novi uradak. Michael Britt, gitarist sastava, kaže da oni misle da je ovaj album njihov potpuni odraz u 2010. godini: da je to osobna i snažna glazba koja odražava njihova duboka uvjerenja, kroz stihove, izvedbu i produkciju. U promidžbi svojeg novog albuma, Lonestar će krajem svibnja nastupati na televiziji, koncertom povodom praznika Dana sjećanja 31. svibnja, nakon čega će ostatak godine provesti na turneji po Sjevernoj Americi.

XS
SM
MD
LG