Linkovi

The Reason Why - novi album sastava Little Big Town


The Reason Why - novi album sastava Little Big Town
The Reason Why - novi album sastava Little Big Town

Zaštitni znak sastava Little Big Town je četveroglasno pjevanje, koje se može čuti kroz cijeli njihov najnoviji album – The Reason Why, gdje u svih 12 pjesama sve četvoro dijele ulogu glavnog vokala

Sastav Little Big Town nedavno je objavio svoj četvrti studijski album "The Reason Why“, prvi koji je debitirao na prvom mjestu top liste country glazbe.

Zaštitni znak sastava Little Big Town je četveroglasno pjevanje, koje se može čuti kroz cijeli njihov najnoviji album – The Reason Why, gdje u svih 12 pjesama sve četvoro dijele ulogu glavnog vokala. Karen Fairchild, Kimberly Schlapman, Phillip Sweet i Jimi Westbrook osnovali su sastav Little Big Town 1998-me godine. Pri su ugovor potpisali 2002-ge s diskografskom kućom Monument Records, a kad je ta tvrtka prestala s radom prešli su u Equity Records, koji je takodjer zatvorio svoja vrata 2008-me. Te iste godine sastav Little Big Town prešao je u diskografsku kuću Capital records, za koji su zidali svoj treći album, pod naslovom A Place to Land.

Uz tegobe vezane za njihovu glazbenu karijeru, članovi sastava su se borili i sa svojim osobnim problemima, medjutim tijekom proteklih pet godina oni su se svi povjencavali i dobili djecu. Za naslovnu skladbu s njihovog novog albuma kazu da odražava njihovo zadovoljstvo s životom.

Skladba Little White Church prva je objavljena kao singl s albuma The Reason Why, postavši njihov najveći hit, dosegnuvši šesto mjesto country top liste. Premda njihov zvuk usporedjuju s onim sastava Fleetwood Mac ili ABBA, članovi grupe tvrde da ne namjeravaju napustiti svoje korijene i country glazbu. Vec četvrtu godinu za redom sastav Little Big Town nominiran je za najbolji vokalni sastava po izboru udruge country glazbe. Ovogodišnja ceremonija dodjela nagrada te organizacije održat ce se desetog studenog u gradu Nashvilleu. Tijekom rujna sastav je otpočeo američku turneju zajedno sa sastavom Sugarland, a sljedeći ce se mjesec i krenuti na samostalnu turneju. S albuma The reason Why, novi singl sastava Little Big Town, pod naslovom Kiss Goodbye.

XS
SM
MD
LG