Linkovi

Hermana Caina za seksualno maltretiranje optužila još jedna žena


Hermana Caina za seksualno maltretiranje optužila još jedna žena
Hermana Caina za seksualno maltretiranje optužila još jedna žena

Skandal dolazi u važnom trenutku za Caina, koji u ovom trenutku po popularnosti predvodi skupinu od desetak republikanskih političara koji se natječu za predsjedničku kandidaturu stranke.

Još je jedna žena optužila za seksualno maltretiranje Hermana Caina, poslovnog čovjeka koji je ovom trenutku najpopularniji aspirant za Bijelu kuću iz Republikanske stranke.

Izvjesna Sharon Bialek je prva od ukupno četiri žene to učinila javno, pred televizijskim kamerama.

Ona tvrdi da je – nakon što je 1997. otpuštena iz američke Udruge ugostitelja – nazvala svog poznanika Hermana Caina koji je tada bio na čelu te profesionalne organizacije. Sastala se s njim u Washingtonu prilikom čega joj je on – kako tvrdi Sharon Bialek – predložio seksualni odnos, u zamjenu za posao.

Uz nju, Caina su prošlih tjedana za seksualno maltretiranje optužile još tri žene.

Herman Cain, poslovni čovjek iz Georgije koji je bogatstvo stekao vodeći jedan lanac pizzerija, odbacuje bilo kakvu odgovornost za ove slučajeve.

Skandal dolazi u važnom trenutku za Caina, koji u ovom trenutku po popularnosti predvodi skupinu od desetak republikanskih političara koji se natječu za predsjedničku kandidaturu stranke. Pobjednik stranačke izborne utakmice bit će protivnik predsjedniku Baracku Obami na izborima u studenom 2012.

XS
SM
MD
LG