Linkovi

S albumom “Get Off On The Pain”, Gary Allan izliječio neke rane i zasjeo na top liste


S albumom “Get Off On The Pain”, Gary Allan izliječio neke rane i zasjeo na top liste
S albumom “Get Off On The Pain”, Gary Allan izliječio neke rane i zasjeo na top liste

Album se našao na drugom mjestu country top liste, te na petom mjestu na Billboard 200 ljestvici. Mnogi kritičari album nazivajui najboljim Allanovim djelom u dosadašnjoj karijeri

Glazba je country pjevaču Garyju Allanu pomogla da se oporavi od samoubojstva supruge 2004. godine. Njegov novi album pokazuje da je vrijeme izliječilo neke od njegovih rana.

Gary Allan pjeva o gubitku svoje žene, Angele, u pjesmi “No regrets”, kojoj je on jedan od autora. Ta pjesma uvrštena je na njegov novi album “Get Off On The Pain”. Album se našao na drugom mjestu country ljestvice, te na petom mjestu na Billboard 200 ljestvici.

Mnogi su kritičari ovaj album nazvali najboljim u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Allan sam priznaje da su neke od skladbi sa ovog albuma slične onima sa prijašnjih, no dodaje da su on i njegov bend eksperimentirali i s nekim novim melodijama.

"Mislim da ovdje ima djelova sa drugih albuma, no istovremeno, mislim da smo učinili neke nove, drugačije stvari, nešto što ranije nismo radili, sa pjesmama kao što su “Miss me when I’m down”, i “That ain’t gonna fly”, koja, po mom mišljenju zvuči kao nešto što bi Beach Boys otpjevali. Dakle, ja uvijek pokušavam naći nešto novo što ranije nisam napravio," kaže Allan.

Album “Get Off On The Pain” prodaje se u dvije verzije – kao CD, te u posebnoj verziji, sa jednom dodatnom studijskom skladbom, te tri pjesme snimljene uživo, na nastupima. Kao dio promocije novog albuma, Gary kreće na turneju po sjevernoj Americi. Tijekom lipnja i srpnja nastupat će kao uvodni bend na oproštajnoj turneji Brooks and Dunn.

Naslovna skladba sa ovog albuma upravo je objavljena kao singl. Premda Gary nije sam napisao tekst pjesme, priznaje da osjeća posebnu, osobnu vezu sa stihovima. Poslušajmo Gary Allana u naslovnoj skladbi s njegovog novog albuma “Get Off On The Pain”.

XS
SM
MD
LG