Linkovi

FBI istražuje lažne optužbe protiv specijalnog tužioca Muellera


Specijalni tužilac Robert Mueller (arhivski snimak)
Specijalni tužilac Robert Mueller (arhivski snimak)

Federalni istražni biro istražuje tvrdnje jedne žene da joj je ponuđeno 20 hiljada dolara da optuži specijalnog tužioca Roberta Muellera za seksualni napad.

Mueller vodi istragu o mogućem dosluhu kampanja predsjednika Donalda Trumpa i Rusije, da bi se uticalo na predsjedničke izbore 2016. godine. Takođe istražuje da li je Trump pokušao da ometa sprovođenje pravde.

Mediji prenose da žena, čije ime nije saopšteno, tvrdi da joj je republikanski aktivista i voditelj desničarskog radijskog programa Jack Burkman​ ponudio novac da kaže da ju je Mueller seksualno napastvovao prije više decenija, kad su zajedno radili u FBI-aju.

Burkman je demantovao optužbe, ali je nedavno na društvenim medijima najavio da će predstaviti žene koje je specijalni tužilac navodno seksualno napao.

  • 16x9 Image

    GLAS AMERIKE

    Glas Amerike pruža vijesti i informacije na više od 40 jezika procijenjenoj sedmičnoj publici od preko 326 miliona ljudi. Priče sa autorskim linijama GLAS AMERIKE djelo su više novinara VOA i mogu sadržati informacije iz izveštaja agencija vijesti.

XS
SM
MD
LG