Linkovi

Doin' My Thing - drugi album country pjevača Lukea Bryana


Doin' My Thing - drugi album country pjevača Lukea Bryana
Doin' My Thing - drugi album country pjevača Lukea Bryana

Karijera pjevača country glazbe Lukea Bryana počela je 2008. s njegovom hit skladbom pod naslovom All My Friends Say. Sad, nakon dva objavljena albuma, Luke je na dobrom putu da postane nova velika zvijezda u svijetu countryja

Doin' My Thing naslovna je skladba s drugog po redu albuma Lukea Bryana. On kaže da su se uistinu potrudili pri snimanju tog albuma primijeniti sve što su tijekom posljednjih nekoliko godina naučili od svojih štovatelja, te da se njime nadaju proširiti krug poklonika njihove glazbe.

Sudeći po prodavanosti tog albuma, to im je i uspjelo. Odmah po izdavanju, album se popeo na drugo mjesto country top liste i 6. mjesto top liste 200 najprodavanijih albuma koju objavljuje magazin Billboard, a prodaja tijekom prvog tjedna je udvostručena u odnosu na onu njegovog albuma prvijenca iz 2007. godine, I’ll Stay Me. Luke također ima puno poklonika i u glazbenim krugovima. Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada udruge country glazbenika proglašen je za najboljeg novog pjevača i najboljeg novog izvođača.

Rain Is A Good Thing jedna je od osam skladbi s njegovog novog albuma koje je Luke supotpisao, a postala je njegov prvi hit koji je dosegao sam vrh country top liste. Na albumu Doin’ My Thing je i jedna njegova obrada tuđe skladbe, hita sastava One Republic iz 2007., pjesma Aplogize, koja je na koncertima uvijek jako dobro primljena od publike.

Prošli mjesec njegova supruga Caroline i Luke dobili su drugo dijete, kćer Tatum, uz dvogodišnjeg sina Boa. Nakon sto je proveo neko vrijeme kod kuće s obitelji, Luke Bryan se vratio koncertima, i na turneji će biti sve do sredine prosinca.

Krajem rujna već će drugu godinu za redom održati nekoliko dobrotvornih koncerata u svojoj rodnoj saveznoj državi Georgiji, a njihovi će prihodi biti namijenjeni karitativnim organizacijama koje djeluju u tim mjestima. Za kraj čujmo Luke Bryana u izvedbi njegovog najnovijeg hita s albuma Doin’ My Thing, skladbe pod naslovom “Someone Else Calling You Baby”.

XS
SM
MD
LG