Linkovi

Veliki uspjeh debitantskog albuma The JaneDear Girls


德國總理默克爾和美國國務卿克里2月26日在柏林向媒體發表講話
德國總理默克爾和美國國務卿克里2月26日在柏林向媒體發表講話

Album The JaneDear Girls nedavno je debitirao na 10. mjestu country top liste i na 46. mjestu top 200 liste časopisa Billboard. Duo je na albumu supotpisao 11 skladbi, koji im je dobavio nominaciju za nagradu Udruge country glazbe za najbolji novi vokalni duet

O sastavu The JaneDear Girls u svijetu country glazbe danas se puno priča. Zbog čega je taj sastav pobudio toliki interes?

Pjesma Wildflower je prvi singl s debi albuma sastava The JaneDear Girls, s istim naslovom. Ta se skladba popela na 15. mjesto top liste, što je najviše mjesto u 2010. kada je riječ o novim country izvođačima.

Sastav The JaneDear Girls je duet – Susie Brown iz Utaha i Danelle Leverett koja je porijeklom iz Teksasa. Susie je počela svirati violinu kad su joj bile četiri godine, provela je svoje djetinjstvo nastupajući s obiteljskim sastavom. Danelle je više zanimala gimnastika, ali kad ju je ozljeda spriječila da se natječe, kasnije se prebacila na skladateljstvo i sviranje gitare. Nakon studija obje su se našle u Nashvilleu gdje su planirale pokrenuti svoje solo karijere. Upoznale su jedna drugu putem zajedničkom prijatelja i uskoro su počele zajedno pisati pjesme. Sa sličnim glasovima i savršenim harmonijama odlučile su udružiti snage i osnovati sastav The JaneDear Girls.

Susie i Danelle sa sobom nose široki raspon glazbenih utjecaja, među kojima su Nat King Cole, Frank Sinatra, sastavi The Beatles, Alabama i Journey, te Beyonce, Rihanna, Shania Twain, Pat Benatar i Keith Urban.

Susie i Danelle upoznale su pjevača i producenta Johna Richa na jednom događanju u Nashvilleu. On je bio toliko impresioniran njihovim zvukom da je ponudio producirati njihov debitantski album.

Taj je album nedavno debitirao na 10. mjestu country top liste i na 46. mjestu top 200 liste časopisa Billboard. Duo je na albumu supotpisao 11 skladbi, koji im je dobavio nominaciju za nagradu Udruge country glazbe za najbolji novi vokalni duet. Te će se nagrade dijeliti 3. travnja u Las Vegasu.

Za promidžbu svojeg albuma duet je na turneji Jasona Aldeana.

XS
SM
MD
LG