Linkovi

Novi album Brada Paisleya, This is country music


Novi album Brada Paisleya, This is country music
Novi album Brada Paisleya, This is country music

Naslovna skladba ovog albuma predstavlja cijelu kolekciju, kaže Brad

Za novi album Brada Paisleya, krtičari kažu da se čini kao kolekcija najboljih skladbi, ne samo Bradovih, nego cijele povijesti jednog glazbenog oblika.

Sam Brad Paisley kaže da naslovna skladba njegovog novog albuma “This is Country Music”, predstavlja cijelu kolekciju. "Ova pjesma je ono što me inspiriralo da napravim ovaj album", dodaje on, "a to je najbolji način da se napravi album". Nakon što imate tu pjesmu, ostatak albuma jednostavno se uklopi, i dobijete kompletnu sliku.

Brad je poznat po svojoj glazbenoj raznovrsnosti koja pokazuje sve različite strane njegovog karaktera. Među njegovim se hitovima mogu naći balade, skladbe bržeg tempa, kao i humoristični napjevi. Brad kaže da je on zaista imao sreće, jer mu je radio dozvolio da zaista bude ono što je želio, a to nije nešto što svima pođe za rukom.

Brad je supotpisao 12 od 15 skladbi na ovom albumu. Na albumu se pojavljuju Carrie Underwood, Don Henley, Blake Shelton, glumac Clint Eastwood, te legendarni “Country Band Alabama”, koji se Bradu pridružio u izvedbi njegovog hita “Old Alabama”.

Brad je dobitnik nagrade Udruge country glazbe, za najboljeg zabavljača godine. Do sada je dobio ukupno 14 nagrada ove udruge, kao i 3 Grammyija i 14 nagrada Akademije country glazbe.

“This is country music” debitirala je na prvom mjestu Billbordove country ljestvice. Ove je inače njegov šesti uzastopni album koji je debitirao na na samom vrhu ove glazbene ljestvice.

Brad je nedavno započeo svoju “H2O II wetter and wilder” turneju, koja uključuje nastupe u 35 gradova, među kojima 5 koncerata na stadionima, kao i osam europskih nastupa. Kasnije ove godine, Brad će izdati i svoju prvu knjigu pod naslovom “Diary of a player”, u kojoj donosi priču o svom usponu do statusa zvijezde country glazbe. Brad u knjizi također govori o svojim uspomenama na glazbenike countryija, bluesa i rock-and-rolla koji su ga inspirirali tijekom njegove karijere.

Na singlu “Remind me", sa novog albuma “This is country music”, Bradu se pridružuje country zvijezda Carrie Underwood.

XS
SM
MD
LG