Linkovi

Boris Johnson premješten sa intenzivne nege na redovno bolničko odeljenje


Natpis "Da ti uskoro bude bolje Borise" podrške britanskom premijeru koji je u bolnici od početka nedjelje (Foto: Reuters)
Natpis "Da ti uskoro bude bolje Borise" podrške britanskom premijeru koji je u bolnici od početka nedjelje (Foto: Reuters)

Britanski premijer Boris Johnson, premeštjen je sa intenzivne njege londonske bolnice, na kojoj je bio smješten zbog simptoma koronavirusa, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta.

“Premijer je vraćen na odjeljenje gdje će njegovo stanje biti praćeno tokom rane faze njegovog oporavka", navodi se u izjavi.

"U veoma je dobrom raspoloženju", ukazano je u kratkoj objavi.

Johnson je u jedinicu intenzivne njege prebačen u ponedjeljak - nakon što mu stanje pogoršalo.

Britanski premijer primljen u bolnicu u nedjelju uveče kako bi se obavili testovi, nakon što je više od deset dana patio od upornih simptoma koronavirusa, ali je vlada ranije saopštila da je dobro raspoložen i da i dalje može da obavlja svoje dužnosti.

  • 16x9 Image

    GLAS AMERIKE

    Glas Amerike pruža vijesti i informacije na više od 40 jezika procijenjenoj sedmičnoj publici od preko 326 miliona ljudi. Priče sa autorskim linijama GLAS AMERIKE djelo su više novinara VOA i mogu sadržati informacije iz izveštaja agencija vijesti.

XS
SM
MD
LG