Linkovi

Novi Album Blakea Sheltona, Red River Blue, na prvom mjestu Billboard ljestvice


Novi Album Blakea Sheltona, Red River Blue, na prvom mjestu Billboard ljestvice
Novi Album Blakea Sheltona, Red River Blue, na prvom mjestu Billboard ljestvice

2001. ostat će zapamćena kao godina njegovog glazbenog proboja

Godine 2001. Blake Shelton dosegao je prvo mjesto top lista sa svojim debitantskim singlom pod naslovom "Austin", no trebalo mu je deset godina da nakon toga dosegne status superzvijezde. 2011. ostat će zapamćena kao godina njegovog glazbenog proboja.

Osmi album Blakea Sheltona pod naslovom "Red River Blue" nedavno je postao njegov prvi debi na prvom mjestu top liste magazina Billboard. U naslovnoj skladbi s tog albuma Blakeova supruga, također country pjevačica Miranda Lambert, nastupila je pjevajući prateći glas.

U studenom 2010. Blake Shelton dobio je nagradu za najboljeg muškog pjevača godine koju dodjeljuje Udruga country glazbe. Od tada Blake je postao popularan i izvan krugova štovatelja country glazbe, ponajviše zahvaljujući nastupu u televizijskoj seriji "The Voice", gdje je imao zadaću instruktora natjecateljima u pjevanju. Također, veliku je pažnju pobudilo njegovo vjenčanje s jako popularnom pjevačicom Mirandom Lambert prošlog svibnja.

Skladba "Honey Bee" bila je prvi singl s albuma "Red River Blue". Nakon deset tjedana dosegla je vrh country rang liste gdje je provela četiri tjedna. Ta je skladba deveti hit Blakea Sheltona koji se prodao u više od milijun primjeraka.

Za promidžbu svojeg novog albuma Blake Shelton je krenuo na sjeverno-američku turneju koja će trajati do početka listopada, a tijekom koje će često nastupati s country zvijezdom Bradom Paisleyem. Blake je objavio da će, zajedno s Christinom Aguilerom, Cee Lo Greenom i Adamom Levineom iz sastava Maroon 5 biti jedan od sudaca u drugoj sezoni televizijske serije "The Voice", koja će početi s prikazivanjem u veljači 2012.

XS
SM
MD
LG