Linkovi

Billy Ray Cyrus pozdravlja američke postrojbe albumom "I'm American"


Billy Ray Cyrus pozdravlja američke postrojbe albumom "I'm American"
Billy Ray Cyrus pozdravlja američke postrojbe albumom "I'm American"

'Nakon što sam posjetio Afganistan i Irak i vidio moral naših trupa, želio sam da znaju koliko mi doma cijenimo i poštujemo njihovu žrtvu.'

Tijekom svoje dvadeset godina duge karijere country pjevač Bill Ray Cyrus svojom je glazbom odavao počast američkim vojnicima. Njegov najnoviji album patriotski je pozdrav američkim postrojbama.

Billy Ray Cyrus kaže da je inspiraciju za svoj novi album pod naslovom I'm American dobio 2009-te, kada je nastupao za američke vojnike u Iraku i Afganistanu. Na albumu se nalazi sedam novih skladbi i nova verzija naslovne skladbe s njegovog debitantskog albuma iz 1992 „Some Gave All“. Na novoj snimci te pjesme pridružili su mu se vojni veterani Daryl Worley, Jamey Johnson i Craig Morgan.

Billy Ray objašnjava kako je odlučio da je ponovo snimi: "G.1989-te, tu sam skladbu napisao za vijetnamskog veterana kojeg sam upoznao u Huntingtonu, u zapadnoj Virginiji. Tijekom godina izvodio sam je bezbroj puta diljem svijeta i shvatio da to nije samo pjesma, da je to način života. Prošle godine, nakon sto sam posjetio Afganistan i Irak i vidio moral naših trupa, želio sam da znaju koliko mi to ovdje doma cijenimo i štujemo njihovu podršku i posvećenost našoj zemlji, kako cijenimo njihovu žrtvu."

Billy Ray je izjavio da planira prestati sa snimanjem glazbe nakon što objavi još jedan album, za koji je već napisao skladbe, kroniku njegovih nedavnih poteskoca u privatnom životu, medju kojima su problemi s kćerkom, pop zvijezdom MiIey Cyrus, te razdvajanje i pomirba sa suprugom Tish. Billy Ray će nastaviti s koncertima, on kaže da će mu uvijek trebati da bude u sastavu jer voli svirati.

Prvi singl s albuma I'm American je takodjer i glavna glazbena tema za njegovu novu televizijsku seriju, u kojoj će se organizirati neočekivani susreti vojnika koji služe u inozemstvu s njihovim obiteljima.

XS
SM
MD
LG