Linkovi

Bill Clinton izašao iz bolnice


Bill Clinton napušta bolnicu
Bill Clinton napušta bolnicu

Bivši američki predsjednik Bill Clinton u nedjelju je izašao iz bolnice u južnoj Kaliforniji gdje se liječio od urinarne infekcije. 

Klinton, koji je u Kaliforniji prisustvovao događaju koji je organizovala njegova fondacija, u utorak je zbog umora primljen na intenzivnu njegu bolnice Univerziteta te savezne države u Irvineu koju je napustio u pratnji supruge, bivše državne sekretarice i predsjedničke kandidatkinje Hillary Clinton.

Clinton će se vratiti u New York gdje će nastaviti da uzima antibiotike, saopštio je doktor Alpesh Amin, koji je nadgledao ljekarski tim koji je liječio 75-godišnjeg bivšeg predsjednika.

"Temperatura i nivo bijelih krvnih zrnaca su mu normalizovani", naveo u Amin u saopštenju, koje je proslijedio Clintonov portparol.

Zvaničnici su prethodno saopštili da je Clinton liječen od infekcije koja nije povezana sa Covidom,

Bill Clinton, koji je položaj predsjednika obavljao u dva mandata od 1993. do 2001, prethodnih godina je nekoliko puta bio u bolnici zbog srčanih problema.

  • 16x9 Image

    REUTERS

    Reuters je novinska agencija osnovana 1851. godine u vlasništvu Thomson Reuters Corporation sa sjedištem u Torontu, Kanada. Jedna od najvećih svjetskih agencija vijesti, pruža finansijske vijesti, kao i međunarodno pokrivanje na preko 16 jezika za više od 1000 novina i 750 emitera širom svijeta.

XS
SM
MD
LG