Linkovi

A-Team - novi film Liama Neesona


A-Team - novi film Liama Neesona
A-Team - novi film Liama Neesona

Pukovnik američke vojske 'Hannibal' Smith predvodi svoju jedinicu specijalnih postrojbi u najopasnijim situacijama, uvijek s detaljno razrađenim planom i spremnošću da se učini sve što je potrebno za zaustavljanje raznih loših tipova

Televizijska serija, prepuna akcije, koja je osamdesetih godina bila svjetski hit, konačno je stigla i na velike ekrane. Omiljeni likovi ponovno su tu i - ako im se planovi ostvare - mogli bi se naći u još mnogo budućih avantura.

Pukovnik američke vojske 'Hannibal' Smith predvodi svoju jedinicu specijalnih postrojbi u najopasnijim situacijama, uvijek s detaljno razrađenim planom i spremnošću da se učini sve što je potrebno za zaustavljanje raznih loših tipova. Kada njegov tim Alpha bude krivo optužen za ratne zločine - koje nisu počinili! - oni svaki za sebe pobjegnu iz zatvora, ponovno se okupe i zajedno se bore za povrat časti ... a usputno i sređuju neke zlikovce. Oskarovac Liam Neeson glumi Hannibala, vođu tima Alpha. Prisjeća se vremena kad se emitirala originalna televizijska serija, dok je on bio mladi glumac koji se pokušavao probiti na irskoj kazališnoj sceni, ali priznaje da mu nije bila posebno omiljena:

"Serija je bila jako, jako popularna, ali, moram priznati, meni nije baš bila po ukusu. Meni je bilo dvadeset-i-nešto godina, bio sam u profesionalnom kazalištu ... ali, svi moji nećaci i nećakinje bili su ludi za njom. Još je i danas popularna i reprizira se".

Sharlto Copley - koji je glumio u prošlogodišnjem hitu District 9 - a u ovom filmu glumi neustrašivog pilota Murdocka, kaže da je njemu popularna televizijska serija o timu A bila jedan od najvećih utjecaja kad je odrastao u Južnoj Africi i da mu je ustvari pobudila interes za glumu.

U filmu The A-Team glume i Bradley Cooper, Quinton Jackson i Patrick Wilson, a romantičnu stranu osigurava Jessica Biel, kao obavještajka s ranijim ljubavnim vezama s nekim pripadnicima tima Alpha.

XS
SM
MD
LG