Linkovi

Arnold Schwarzenegger u rodnoj Austriji posjetio muzej posvećen njegovim uspjesima


Arnold Schwarzenegger u muzeju u njegovom rodnom mjestu Thal u Austriji
Arnold Schwarzenegger u muzeju u njegovom rodnom mjestu Thal u Austriji

Neki od izložaka su iz njegove mladosti – poput prvih utega s kojima je sedamdesetih godina prošlog stoljeća vježbao da bi postao bodybuilder. Neki su vezani s njegovom političkom karijerom, na primjer – radni stol iz guvernerske rezidencije u Californiji.

Bivši guverner Californije i filmski glumac Arnold Schwarzenegger u posjetu mjestu Thal u Austriji, gdje je rođen. U muzeju koji mu je posvećen, Schwarzenegger je otkrio brončani kip – samoga sebe.

Muzej se nalazi u kući u kojoj je popularni glumac i političar odrastao. Neki od izložaka su iz njegove mladosti – poput prvih utega s kojima je sedamdesetih godina prošlog stoljeća vježbao da bi postao bodybuilder. Neki su vezani s njegovom političkom karijerom, na primjer – radni stol iz guvernerske rezidencije u Californiji.

U prigodnom govoru, Arnold Schwarzenegger je rekao da je poruka muzeja – da svatko može uspjeti u životu.

Arnold Schwarzenegger postao je prvo poznat kao bodybuilder. Nakon toga bio je glumac. Najveće je uspjehe postigao u serijalima Conan i Terminator.

Postao je američki državljanin i oženio se za Mariu Shriver iz obitelji Kennedy. Za guvernera Californije izabran je 2003. i služio je dva mandata, do početka ove godine.

Nedavni pokušaj da se vrati filmu ponešto je zasjenio njegov razvod.

XS
SM
MD
LG