Linkovi

Janici Kostelić pobjeda u kombinaciji (28/2/05) - 2005-02-28


Janica Kostelić je osvojila jedinu ovosezonsku kombinaciju za žene u San Sicariju, u Italiji, ovladavši tako stazom koja će se koristiti na zimskim olimpijskim igrama slijedeće godine i ohladivši pobjedonosni pohod Anje Paerson u superveleslalomu i spustu iz prethodna dva dana.

Janica je imala najbrže vrijeme u spustu, a potom je komotno došla do pobjede jedinom vožnjom slaloma s ukupnim vremenom od 2 minute i 19,35 sekundi, 43 stotinke brže od Paerson. U ukupnom poretku, Anja Paerson ima 1241 bod, prema Janičinih 1178. Do kraja su još ostale finalne utrke za Svjetski kup u Lenzerheideu, u Švicarskoj, slijedeći mjesec.

Tenis. U Dubaiju, Roger Federer je ostvario hat-trick, treći uzastopni naslov na turniru vrijednom milijun dolara. To mu je isto tako i treći turnirski naslov ove godine, a sva tri su došla nauštrb Ivana Ljubičića, koji je i jučer pokazao sjajnu igru u jednom setu da bi izgubio dva i na trenutke igrao krajnje indiferentno. Nakon meča je prokomentirao da mu je krajnje vrijeme da pogleda bolje raspored turnira, jer mu je, kaže, dosta igranja protiv Federera. Bio je to Ljubičićev četvrti poraz protiv Švicarca u 9 mečeva koje su odigrali.

XS
SM
MD
LG