Linkovi

Jermaine O'Neal na parketu već u subotu? (23/12/04) - 2004-12-23


Jermaine O'Neal mogao biti na parketu u utakmici između Detroit Pistonsa i Indiana Pacersa, u subotu. Naime, njegova žalba na suspenziju od 25 utakmica prihvaćena je, te mu je kazna smanjena za deset utakmica neigranja. Arbitrator je, međutim, potvrdio kaznu Ronu Artestu, koja će ga držati podalje od parketa do kraja sezone. Još se ne zna hoće li NBA prihvatiti odluku arbitratora

'Neću vas razočarati' poručio je upravi kluba New Jersey Nets novopribavljeni Vince Carter na svojoj prvoj službenoj tiskovnoj konferenciji u dresu Netsa. No, pitanje razočaranja postavit će se najvjerojatnije tek u ponedjeljak, u utakmici protiv Pistonsa u Detroitu, jer do tada Carter još uvijek liječi Ahilovu tetivu.

Ljubitelji Netsa pitaju se kako će se dolazak Cartera odraziti na igru ekipe. Dok vlasnik kluba smatra da će kombinacija Carter-Kidd-Jefferson rezultirati iznimno brzom i efikasnom igrom, poznavaoci prilika tvrde da je Netsima ostala vrlo neiskusna prednja polovica terena, s Nenadom Krtićem kao centrom, a Jasonom Collinsom kao ofenzivnim krilom. U zamjenu za Cartera, Netsi su Torontu poslali centra Alonza Mourninga, te krila Erica Williamsa i Aarona Williamsa. Još ranije, u potezu štednje, iz kluba su otišli četvorica igrača koji su, zajedno s Jasonom Kiddom, doveli Netse do finala NBA 2002. i 2003.

XS
SM
MD
LG