Linkovi

Obrana Pistonsa neutralizirala LeBrona Jamesa (17/12/04) - 2004-12-17


Detroit Pistonsi su uspješno umrtvili LeBrona Jamesa – koji im je prije tri tjedna ubacio 43 koša! – tako da je u sinoćnjoj utakmici in postigao svoj ovosezonski rekord u malo ubačaja – samo 11! Nakon toga, Pistonsima nije bilo teško pobijediti Cavaliers sa 81-69. U ekipi aktuelnih prvaka, Richard Hamilton je dao 21, Chauncey Billups 16, a Rasheed Wallace 13 pogodaka, dok je Ben Wallace uz 15 skokova ubacio 10 koševa.

Chicago Bucksima u zadnjih nekoliko kola dobro ide, a tako se nastavilo i sinoć kada su pobijedili Milwaukee Buckse sa 85 prema 77. U redovima pobjednika, Kirk Hinrich je ubacio 28 koševa, dok su kod Milwaukeeja najefikasniji bili Michael Redd sa 22 i Desmond Mason s 15 ubačaja. Još se igra utakmica između Los Angeles Lakersa i Sacramento Kingsa.

Olimpijska prvakinja Marion Jones je tužila direktora laboratorija BALCO za blaćenje njezinog ugleda. On je, naime, izjavio da joj je on sam dao pripravke steroida i vidio ju kako si ih je ubrizgala. Jones svojoj tužbi pridodaje testiranje detektorom laži kao i izjavu njezinog liječnika da ona nikada nije koristila steroida, te traži da se tuženi Victor Conte podvrgne testiranju na detektoru laži. Marion Jones je na olimpijadi u Sydneyu, 2000, osvojila tri zlata i dvije bronce.

XS
SM
MD
LG