Linkovi

Hoće li Armstrong po sedmu pobjedu na Tour de Franceu? (9/12/04) - 2004-12-09


Ljubitelje biciklizma će Lance Armstrong još malo držati u nedoumici odlukom hoće li ići po sedmi uzastopni naslov pobjednika Tour de Francea. Kako je jučer izjavio novinarima, Armstrong se planira natjecati još dvije godine, ali još ne zna hoće li u 2005. usmjeriti svoje treninge i nastupe na proljetne trke ili na Tour de France. Godinama je Armstrong bio suočen s kritikama da zaobilazi druge popularne utrke kako bi sve snage stavio na Tour de France – trke na kojima je sudjelovao specifično su mu služile treniranju za najveći događaj u svjetskom biciklizmu.

Nogomet. U Kupu europskih prvaka, Real Madrid, Bayern Leverkusen, Liverpool i Monaco osigurali su posljednja četiri mjesta u slijedećem krugu Kupa europskih prvaka.

Tenis. Kronična ozljeda šake onemogućit će Kim Clijsters od nastupa na predstojećem prvom Grand slamu sezone, Australia Open, u Melbourneu. Ove godine, ona je zbog te ozljede nastupila samo na prošlom Australia Openu, a ukupno je u čitavoj sezoni odigrala 22 meča. U Melbourneu, inače, neće biti niti Jelene Dokić, koja je svojedobno nastupala za Australiju, a na ovoj je turniru nema još od 2001. godine.

XS
SM
MD
LG