Linkovi

Kuerten najavljuje povratak na teniske terene (2/12/04) - 2004-12-02


Trostruki pobjednik Otvorenog teniskog prvenstva Francuske Gustavo Kuerten najavljuje povratak na teniske terene u ožujku sljedeće godine. U rujnu je 28-godišnji Brazilac prošao još jednu operaciju kuka, a vježbati neće početi prije siječnja. No, kako je kazao, planira početi natjecati se na vrijeme za nastupe na zemljanim terenima.

Dužnosnici Međunarodnog olimpijskog odbora izražavaju zabrinutost oko mogzućih problema sa smještajem za Zimske olimpijske igre u Torinu, 2006. godine. Jean-Claude Killy – svojedobni olimpijski i svjetski skijaški prvak, a sada dužnosnik u odboru za zimske olimpijade – izjavio je da izgradnja olimpijskog sela i drugih smještajnih objekata u skijalištu Sestriere kasni. Organizatori uvjeravaju da će uspjeti sve pripremiti za igre od kojih nas dijeli 14 mjeseci. Do sada je završeno 20 posto od ukupno 69 olimpijskih objekata i infrastrukturnih projekata.

Košarka! Tri finalista čekaju tko će biti izabran za domaćina Svjetskog košarkaškog prvenstva 2010. godine. To su: Francuska, Turska, te zajednička ponuda Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Srbije i Crne Gore. Finalisti će svoje ponude predstaviti FIBA-inom dvadesetoročlanom središnjem odboru u Kuala Lumpuru, uoči proglašenja odluke, što će se dogoditi u nedjelju.

XS
SM
MD
LG