Linkovi

Četvorica igrača NBA kažnjeni suspenzijom na neodređeno vrijeme (21/11/04) - 2004-11-20


NBA liga se našla u središtu pozornosti javnosti ovaj put na žalost ne zbog sportskog rezultata nego zbog nesportskog ponašanja nekolicine igrača Detroit Pistonsa i Indiana Pacersa u koji su bili umiješani i navijači.

Za posljedicu incidenta koji se dogodio na utakmici u petak navečer, trojica igrača Indiane: Ron Artest, Jermain O’Neal i Stephen Jackson te Ben Wallace, član Detroit Pistonsa, suspendirani su na neodređeno vrijeme.

Podsjetimo da je na samom kraju utakmice došlo je do opće tučnjave zbog koje je utakmica prekinuta samo 45 sekundi prije samog kraja. Treneri obje ekipe, Larry Brown i Rick Carlisle, osudili su ovaj incident koji je okarakteriziran kao jedna od najvećih tučnjava na sportskim terenima u povijesti. Policija je najavila da će pomno pregledati televizijski snimak, a najavljeno je da bi moglo biti i uhićenja.

Tenis. Na Masters Kup turniru, u Houstonu, Švicarac Roger Federer i Australac Lleyton Hewitt dospjeli su u finale ovog tri milijuna i sedam stotina tisuća dolara vrijednog turnira. Federer je sa 6-3 i 7-6 pobijedio Rusa Marata Safina, dok je Hewitt u nešto manje od sat vremena, bez većeg napora, svladao drugog nositelja, Amerikanca Andyja Roddicka sa 6-3, 6-2. Spomenimo da je za Rogera Federera ovo bila velika godina. On je naime, osvojio tri Grand Slam turnira – Australian Open, Wimbledon, te U.S. Open, a zanimljivo je da je na putu do sva tri finala svladao Lleytona Hewitta. Finale je na rasporedu danas.

XS
SM
MD
LG