Linkovi

U Houstonu, kiša kvari završni Masters turnir (18/11/04) - 2004-11-18


U Houstonu, kiša je odgodila odluku oko slijedećeg para koji će igrati u polufinalu prvenstva Masters turnira. Amerikanci Mike i Bob Bryan vode protiv Mashesha Bhupatija i Maxa Mirnyja s 5-4 u prvom setu. Meč se nastavlja danas.

U polufinalu su već Jonas Bjorkman i Todd Woodbridge, kao i prvorangirani par Daniel Nestor i Mark Knowles. Zimbabweanci Wayne Black i Kevin Ullyett igraju protiv Xaviera Malissea i Oliviera Rochusa za drugo polufinalno mjesto. Polufinalni susreti parova će najvjerojatnije biti odigrani sutra, a finalni susret u subotu.

Nogomet. Nizozemska, Ukrajina, Portugal i Srbija i Crna Gora ojačale su svoje nade da će se kvalificirati za svjetsko nogometno prvenstvo 2006. godine, u Njemačkoj. Nizozemska je pobijedila Andoru s 3-0 i tako se plasirala ispred Rumunjske zahvaljujući razlici u golovima, u skupini 1. Rumunjska i Armenija su igrale 1-1, dok je Češka pobijedila Makedoniju s 2-0.

Ukrajina je uvjerljivo na čelu skupine 2 s pobjedom od 3-0 nad Turskom. U istoj skupini, Grčka je pobijedila Kazahstan s 3-1, a Gruzija igrala neriješeno 2-2 s Danskom. Portugal vodi u skupini 3 nakon lake pobjede protiv Luksemburga s 5-0. Rusija je s 4-0 pobijedila Estoniju, a Latvija je pobijedila Lihtenštajn s 3-1.

Srbija i Crna Gora je s 2-0 pobijedila Belgiju i dalje je na vrhu skupine 7. Litva je s 1-0 pobijedila San Marino. U skupini 4, Izrael je s 2-1 pobijedio Cipar, a Mađarska s 2-0 Maltu, u skupini 8.

XS
SM
MD
LG