Linkovi

Porazi Ljubičića u Lyonu, a Kostanić u Filderstadtu (7/10/04) - 2004-10-07


Na teniskom turniru Grand Prix Lyona, u meču drugog kola, Ivan Ljubičić je izgubio od sedmog nositelja Vincenta Spadeae u dva seta. Poraz je doživio - ali u meču prvog kola - i drugi nositelj Rainer Schuettler koga je u tri seta pobijedio Hicham Arazi.

Četvrti nositelj turnira Joachim Johansson pobijedio je Juana Monaca iz Argentine, a pobjede u svojim mečevima prvog kola ubilježili su i Juergen Melzer i Julien Benneteau.

Belgijanac Xavier Malisse plasirao se već u četvrtfinale pobijedivši Radeka Stepaneka, a daljnji plasman nakon drugog kola osigurali su i Robin Soderling - pobjedom nad Felicianom Lopezom -, te Jonas Bjorkman koji je eliminirao Maxa Mirnyja.

Što se tenisačica tiče, na turniru Porsche Grand Prix, u Filderstadtu, Jelena Kostanić je u tri seta izgubila od Patty Schnyder, a njezinu sudbinu dijeli i peta nositeljica Elena Dementijeva, koju je pobijedila Lisa Raymond.

Lindsay Davenport je glatko - sa samo jednim izgubljenim gemom - pobijedila Aliciju Molik, a Elena Bovina nije imala problema s Anna-Lenom Groenefeld. Neočekivani poraz doživjela je i Nadia Petrova od ruke i reketa Jelene Janković iz Srbije i Crne Gore.

XS
SM
MD
LG